Скажи - якi слова придумать?

Скажи- які слова придумать,
Щоб твоє серце розігріть?
Щоб очі зірками горіли,
Щоб свою душу не спалить!

Слова не слухай, слухай душу!
В неї нескінченні часи.
Нема в ній відстані між нами!
В ній є кохання до жаги!

Ще є дорога промениста,
Панує тільки доброта.
В ній очі твої мов намиста!
І терпкий біль із під ребра!

Коли закоханим буваеш,
Навіщо підбирать слова?
Коли все тіло прошиває
Кохання- нитка золота!


Рецензии
Дякую, Миколо. З пов.

Игорь Ярин   23.10.2022 22:52     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.