Звертання

Ох, діти! Коли мене не стане,
Тоді не треба квітів на землі!
Засвітиться зорею світлий ранок
І закурличуть в небі журавлі!

Навіщо буде ждать від вас подяки
І плач навіщо ваших голосів?
Яким я був для вас?? Бував я всякім.
Але я вас любив більш над усім!

І от, коли ті птахи закурличуть,
Згадаєте в тей час слова мої.
Завжди молюсь за вас у всьому часі,
Даже коли не стане на землі!

   21.12.2019р.


Рецензии
Доброго дня, Николай!
Я не совсем понимаю украинский язык… Но мне кажется, что Ваши стихи на этом мелодичном языке песенны и прекрасны.

С пожеланиями вдохновения, счастливых событий и скорого мира,

Нинель Семерникова   09.07.2023 17:30     Заявить о нарушении