Betsy goes away dirty

Бэтси пошла немытая,
Бэтси ушла нечесаная,
Нет у Бэтси хозяина,
Только одни мечты!

Бэтси не дали ванночку,
Кости сухой не дали,
Бэтси идет голодная,
Только слюной следит.

Бэтси и не поздравили,
Бэтси не приласкали.
Грустно шагает Бэтси,
Как её оттолкли!

Но почему-то тихо
Бэтси с собой играет,
Не понимают, Бэтси,
Мыши твои стихи.

***
Betsy goes away dirty,
Betsy was not combed out,
Betsy has no master,
Only her own dreams!

Betsy got no bathing,
Not given a dry bone,
Betsy went out hungry,
Saliva on her trace.

Without congratulating,
Noone was caressing.
Betsy walks out sadly.
How they turned her away!

But in herself, so gently
Betsy is playing her games,
Mice are not able, Betsy,
To understand your verse.


Рецензии