Пар-радак ва всём бык но гонды!

А шо в дырывляному домы

Попэроч мы шо зарэ зробым.
Да вот! Вота ш сцёгна но вгору.
Бо дэ на пычи ты пуд локоть
Пудложыш соломкы.

А мы екся-каксь прыспособыв
Рубашкы й подушок шэ горку сь.
Да й парся соби, дедка, в баньцы.
Хоть рэбра росправляця крохы.

И гэтак соби мы кимарыв,
Шо, ой, да й заспався!
И коб ны звоночок з Янова,
Хана була б Коцику.

Бо вот: хишный Мыш всё паёць мне!
А я, шо, но в книжонку ш.
И покыль там шось клав пуд глову,
Згорило вжэ аж пув-коморкы!

В прыхожый бо шо дэ прам цёплэ.
От я й уключыв саморобку:
Ныхай прожынэ мал хоть воздух
Од окон махойничка.

И, в опшым-то, хто кому должын
Служыты шэ в Кобзарый.
Иды! Да наймы вон Насцёху й
Помалкуй у норцы той.

Да всё тут ны гэтак-то точно.
Пан робе вам молько зь.
А полька выплясваець в соплях
В суседнего Толькы.

А в нас, но начелась Чытьвёрка,
Ек всё попырок щось:
То сыру дав дылдам учора,
То выключыв плитку й.

Усё забувае дидочок!
И так був ны оч-чэньно,
А счас – и тым болий:
Бо й зубы в мышов уш.

Колы в тэбэ всюды 5ёркы,
Ну, в даты народжинь,
То, о, станыш монстром:
Мийнисром яновськым!

Высёлый жэ й во, Трамп который:
Усё давай тёлку б!
А тэ, шо плытэ абы шо вамп,
То так, но ля сцёбу ш.

То вы уш там видайтэ, Кобры:
На Кобрынь прэ морэ!
И в7, в кого О или Д-ойка,
ПанчОхый дасьць дохтор!

И но Алисандр МахиньДоньСьКый
Ныколы ны здохнэ.
Пина ж тычэ вгору.
А нипиль хто гондэ.

...вот какой прот бо агонь з Вась.
Ий носым той свет в7 ж


Рецензии