Ялинонька

Ялинонька, ялинонька, зелені гілочки!
В кубельці під ялинкою святкують їжачки,
в дуплі родина білочок готує смакоту,
і зірку на ялиноньку чіпляє золоту.

Гірлянди й кульки зайчики розвішають за мить,
нехай в цю ніч ялинонька звіряток веселить!
Ялинонька, ялинонька, зелені колючки,
горять яскраві вогники, неначе світлячки!

Ти не рубай ялиноньку, звіряток не бентеж,
нехай росте ялинонька, нехай радіє теж!
Нехай росте ялинонька у лісі і в дворі,
на радість білці й зайчику, на радість дітворі!

04.01.2020


Рецензии