Супер книга

Кожен день,як супер-книга!
Чорне в слід за білим біга.
Чорне завжди програє,
Бо бог в душі,то біле й є.

Доброта,то гарна квітка,
квіти люблять усі дітки.
Діти дивляться душею,
без прикрас та бакалеї.

Вчіть дітей красі моральній,
й духовності криштальній.
Виправляймо помилки,
що залишили батьки.

Нові люди-наші діти,
їм путі добра відкриті.
Вчіть повазі покоління,
Чистим,щоб було сумління.

Поважай,старий малого,
світ дітей то допомога.


Рецензии