Tu esti cu mine

Tirzie noapte. Toata lumea doarme,
Doar eu acum nu pot dormi...
Dar nu sint singura, Tu esti cu mine, Doamne,
Tu totdeauna linga mine-i fi !


Ce bine, ca mereu Te am aproape,
Ce bine e, ca Tu ma intaresti
Si nu ma tem cu Tine nici de moarte,
Si pe dusmanii mei Tu-i risipesti.


Cu Tine pot sa-nfrunt orice furtuna,
Cu Tine fi-voi si in ceasul cel mai greu,
Iar Tu la urma imi vei da cununa
S-om fi-mpreuna in veci de veci mereu !!!


Рецензии