БОкС-27

В принца любого в запасі
Дві девізії коханих,
Що без роздумів - відразу
Відсосуть і без прохання.
Приголублять, приласкають,
Огорнуть, як в павутину,
Щоб до інших не тікав він,
Й не відносив ні грошини.

Бо насправді - довга черга,
Із бажаючих у ліжко,
Милі, любі, трохи стерви,
Блідолиці, як небіжки.
Із волоссям - рівно в пояс,
З віями, немов в корови,
Із губами, що не встоїть
Жоден легінь чорнобровий.

Кожна - здатна підстелитись
Не чим-небудь - власним тілом,
А як ні - то лезом бритви
Перерізать горло вміло.
Не собі, звичайно, - іншій,
Що улізла без запрошень
Не так до коханця в ліжко,
Як у сейф, до сховку грошей.

Конкуренток - оборона
Найміцніша з-поміж інших,
З ними битись - марна спроба,
І майстриням найдревнішим.
Як кордон, що через нього,
Вряд чи хтось пролізти здатен,
Не роздерши у кров ноги,
Не лишивши в жмутках патли.

Оцінити варто схему -
Із припущення дурниці. 
Бій жіноцтва в діадемах,
Вигідний найперше принцу.
Бо як тільки хтось підійде
Із кандидатур тендітних -
Оглянеться безнадійно,
Боячись жіночих кігтів. 



 


Рецензии