ос нь

ось і осінь наступила,холодно на дворі
ніччю в небі заясніли,мерехтливі зорі
розквітчала золотом всі кущі,дерева
лиш травичка на землі місцями зелена.

листя пада,шелестить мов живе від вітру
квіти пізні,хризантеми,подекуди квітнуть
немов намисто на проводах ластівки сідають
бо зібрались в теплий край,скоро відлітають


Рецензии