На зйомках Словян Нiч яка мiсячна

На зйомках “Слов’ян” (“Ніч яка місячна”)

Ніч яка місячна, зоряна, ясная!
Видно все, як не ховай.
Вийшли з коханою в нiч еротичну ми,
То ж з себе одяг скидай!
Вийшли з коханою в нiч еротичну ми,
То ж з себе одяг скидай!

Сiли б укупочці тут під калиною –
І над панами я пан!
Та за сценарiєм мушу я милуя
В полi кохати в туман.
Та за сценарiєм мушу я милуя
В полi кохати в туман.

Час чарівний - небо зорями всипано,
Та оператор кричить:
“Екшен! Цiлуйтесь й лягайте скорiше ви,
Поки хоч щось ще стоїть!”
“Екшен! Цiлуйтесь й лягайте скорiше ви,
Поки хоч щось ще стоїть!”

Небо розквiчене ясними зорями,
Що то за Божа краса!
Якось вляглися ми десь пiд тополею,
Та заважає роса.
Якось вляглися ми десь пiд тополею,
Та заважає роса.

Враз помокрiли в нас ніженьки босії
Аж до самiсiньких вух.
Вiд причепливих мурах вже не можу я,
Та й еротичний пил стух!
Вiд причепливих мурах вже не можу я,
Та й еротичний пил стух!

Ти не лякайся, що так оте сталося,
Що сам собi я не пан…
Та в гаманцi  аж 5 К в нас зосталося,
Бо ми на зйомках “Слов’ян”!
Та в гаманцi  аж 5 К в нас зосталося,
Бо ми на зйомках “Слов’ян”!

Ти не лякайся, що можуть пiдслухати,
Те, що казала менi.
Ще й зарядила ногою у вухо ти,
Щоби не те не триндiв.
Ще й зарядила ногою у вухо ти,
Щоби не те не триндiв.

Мирно хроплять десь усi у прострацiї,
Нас не сполоха їх смiх,
Чи ж нам окраденим долею нашою
Грошi за зйомку - то грiх?!
Чи ж нам окраденим долею нашою
Грошi за зйомку - то грiх?!

Чи ж нам окраденим долею нашою
Грошi за зйомку - то грiх?!

*****
Музика: народна
Слова: Володимир Туленко

КА-РА-ОКЕ:

https://www.youtube.com/watch?v=rG60DK8SOOk


Рецензии