Передчуття

Не раз мене збивало з пантелику
Перед подією важке передчуття.
Вбачаю небезпеку тут велику,
Бо що завгодно принесе життя.

Не раз бувало: холодок по шкірі,
Раптовий страх, а ще й в очах туман.
Я керувати цим не зовсім вмію -
Емоцій маю цілий океан...

Тремтіли руки, плюс тахікардія.
Спинись,  а ще ж не трапилось нічого!
Я ж емоційна... і не все я вмію...
А як же те, що ти в Руках у Бога?!

Відкрию навмання Христове Слово.
Натраплю на такий знайомий текст:
" Все на добро для тих, хто любить Бога!"
І, знаєш, диво: страх раптово щез...

Це, правда,  диво! Справді,  випадково?
У Бога випадковостей немає...
Його дієве і всесильне Слово
На крилах віри, все ж, мене тримає!

Я знаю: то в житті -Його робота.
Я щиро вдячна за любов Йому,
Бо Божа вірність і Його турбота
Освітять моє серце, мою тьму...


Рецензии