До Бога!

А сонце лагідне, до муркотіння,
Морозна свіжість, дихається легко!..
Повзуть з-за обрію хмаринки тінню,
Від них летять у теплий край лелеки...

Й думки за ними в синє небо линуть,
Туди тікають від земного смогу,
Де сонце лагідне, до муркотіння,
І не повзуть з-за обрію тривоги!...


Рецензии