не було б гiрше

мимо пролетіли ті хвилини
що дарують радість без зупину
вскочили шалленні в життя миті
і в той же час були спожиті.
переборим біль і муку
наповним позитивом свою скуку.
і розвіється вона...
 і стане веселіше
 стане  радісно миліше
ну дай Бог... 
було б не гірше...


Рецензии