Мы проснулысь с пЯнкы и давай пулять!

Шо у нас тут зарыкы на всих каналь!..
Прамо дыво дывнэ да и годэ, ах!
Тикы ж но и новосций шо во, гля, бляшк
Убывае диток в кажной хатц.

А то вы хотилы, шоб шэ солькы вам?
Да на стил шэ и коледный типа как?
Го! То так веть вошкы вси но будуть спать.
А нам трэ коб енчылы вси аж!

И канал 12-й со й дужо палк
Шэ поросповив ля нам про новш майдан.
Да, ну, во гляды коб ты с пычи ны впав,
Шо Бандэру славлять тыщы падл.

Ну, то Украина. А погледь на США, х:
Тут у нас дыржава ны напражына ж,
Шо убылы главного минИстра Рак,
Бо ж импичмынт раптом да по Трамп.

Дэ в Ираку бо зе е шэ сатана,
Шо ны завладела нефтё й дурыть вас.
От как мы ударым по и в7 врагам,
Раз Израиль вам шэ ны указ!

Новый год идэ ужэ 20-й раз.
2 з 02 здружылыся ужо улад ш.
И тому 14 коб бур з буран
Ны розбылы лба соби об скал?

Да, с чого начнэтэ, тым и кончать вас.
Бо хто сие, ны пожнэ ны швайк.

...тыхо лодка катэ до сусида ш, бач


Рецензии