багаж у новий рiк...

почався рік з обільної їди
у радощах у щасті
без біди
за рік минулий кожен
успіхи здобув
любити половинку не забув...
яке це щастя мати почуття
 що прикрашають
кожну мить жорстокого життя...


Рецензии