Почти по Шевченко Т. Г

Пусть простят меня  все украинцы за то,что писать буду на русском алфавите,но на украинском языке.

Хотилось воли вам и всэдозволэння?
Ну що,набралыся? И...задоволени?
Вы ж,бэз прычины,вчинылы драку
Як наче злии цепни собакы...

Беритэ волю,..хоч в оби жмэни!..
Що будэ - дали,нэ знае гэний,
Той,що вчиныв майдан кровавый,
Всих роздилывши на ливых,правых...

Дэ тий палач,дэ вин сьогодни?
Нэ чуе плачу,стогин народный?
Що йому - люды и ихне горэ?
Вин все забудэ...за Чорным морэм...

В билых палатах,за окияном...
Чи дэсь...у штатах,в угари пьяном.
А вы зостанэтэсь...вси...бэз надии:
В ридний Украини,а...як...чужии.


Рецензии