Время от времени

        Час  від  часу.

Час  від  часу  між  нами  дороги,
Чернівці- Коломия,   маршрут,
Зустріч,  радість,  прощання,  тривоги,
Моє  серце  обплітають,  як  спрут.

Прийшла  зустріч...до  зустрічі  знову,
Ти  мене  на  перон  проводжаєш,
Зустріч  нову  беру  за  основу,
Ти   цілуєш   мене,   обіймаєш.

Стукіт  серця,  як  стукіт  вагонів,
Що  по-рельсам  гудять  і  трясуться,
Телеграфних  стовпів  перегони,
У  туман  спозаранку  несуться.

Я  здається  нічого  не  бачу,
На  спітнілім  від  дихання  склі,
Думки  мої  краде  холоднеча,
Мрії  тануть  у  зимній  імлі.

Час  від  часу  між  нами  є  зими,
А  що  далі,  що  буде  в  кінці?..
Але  ми  вже  не  будемо  чужими,
На  маршруті  Коломия- Чернівці.

Знов  прощання,  знов  зустріч,  тривоги,
Кохання  в  лабіринтах  душі,
Час  від  часу  між  нами  дороги,
Що  лягли  на  папері  в  вірші.

Автор: Н.П.Рубан.


Рецензии