Не дiвчина а мрiя

Нема твого обличчя у модному журналі
хоч припустимо ти існуєш ще у інтернеті
і ти нажаль не зірка на телевізійному екрані
але для мене ти найкраща на усій планеті...
Нема твого обличчя на вуличних бігбордах
хоч може за тобою бігає ще фанатів натовп
затьмариш сонячною посмішкою ти кого завгодно
і з ніг зіб'єш своїм п'янким дівочим ароматом...
Нема твого обличчя в електричці у вагоні
хоч зрідка ти з'являєшся мені так здається
і прикро що з тобою ми не усе життя знайомі
але твоє обличчя оселилося...у моєму серці...


Рецензии