Новорiчна зустрiч

Та зустріч, майже випадкова,
у магазині для прикрас
запам’яталась через слово –
Який у вас чудовий бас!..

Тендітна, зведена в пружину,
в смартфоні оператор «Лайф»,
вона, дружина на годину –
була для нього просто в кайф!

Та відлунав салют шампанським,
упали долу конфеті;,
сумливі проводи з «Цимлянським»
у новорічну заметіль…

А потім – лише кіт учений,
в мінорі музика сумна.
Мій випадковий наречений, –
невтішно думала вона…

03.01.2020

* Варіації на тему фільму «Іронія долі чи З легкою парою!» майже пів століття по тому.


Рецензии