Simple sonnets

GAP
 
 Intermittent & nbsp; barcode & nbsp; breakups
 we & nbsp; drew a & nbsp; broken & nbsp; gap,
 the melody of  credulity & nbsp; early
 now & nbsp; sings  dry   & nbsp; recitative.
 
 And maybe from the very first   meeting ;
 we were oppressed by a disproportionate cargo?
 Sisyphus  stone  rumbles   easier
 oppressive   break  our  emotions.
 
 We didn't leave & nbsp; friend & nbsp; friend & nbsp; even pain
 to  source  point  our   the way; 
 but  memory & nbsp; stronger & nbsp; melancholy –
 and & nbsp; I  your  image   & nbsp; want to & nbsp; save.
 
 From the & nbsp; side & nbsp; look  in & nbsp; your & nbsp; features
 and & nbsp; I see,   that  it  was    not & nbsp; you.


Рецензии