Numbers

I don't remember your number,
 For the life of me, I forgot.
 These numbers once,
 Like a prayer.
 202, 202, 202...Nineteen,
 I forgot, I don't remember,
 How beautiful it is.
 I didn't know anything about you,
 Only numbers - so many,
 But little, so little.
 I wanted to believe it,
 And now the credits.
 And only the numbers remained
 ...50 79,
 Just numbers, numbers
 ...50 79,
 Neither catch up nor measure.
 Everything went as it goes
 Measles and colds.
 These numbers are me
 Do not burn, do not torment...
 I'll never call anyway,
 Maybe the opposite... 79 50?


Рецензии