Замело село снiгами

Замело село снігами,
Замело й хатину мами,
І стежки всі закурило,
Білий килим простелило.

І село, неначе казка,
Маскарадна біла маска,
Лиш ялинки зеленіють,
Бо ж ніколи не біліють.

На снігу сліди птахів
І, звичайно, дітлахів.
Ще й сліди є до криниці,
Щоб набрать відром водиці.

Гори теж всі у снігах,
Й там на сніг сідає птах.
Та й не видно і доріг,
Бо уже засипав сніг.

Ось така краса в селі,
Хліб й до хліба на столі.
Справжню зиму відчувають,
Свята з снігом зустрічають.

02.01.2020 р.


Рецензии