Kavas Stepan. Akrovirsh

К*інець життя це - підсумок,
А*корд останній зіграний,
В*уаль піднята дійсного,
А шлях земний став цифрою,
С*тежки усіх - до вічності...

С*лужіння брата з подвигом,
Т*аланти Богу віддані,
Е*кзамен гарно пройдений,
П*лекав бо в серці істину!
А*бзац новий напишеться,
Н*а небі, для Спасителя..!


© ; Ян Ждан / 01.01.2020


Рецензии