Б ль мина

Біль минає з часом та роками,
Все проходить тільки зачекай.
Навіть давні заживають рани,
Навіть пекло схоже десь на рай.

Все буває іноді митєво,
Іноді повільно тягнеться в очах...
Люди змінюють правила системи.
Народившись переходять в прах.

В світі миром правлять та війною.
Хто як може молиться в собі.
Біль минає,  час все перемножить,
Розділивши душу й тіло, радість, біль.

Думати потрібно до початку лиха,
Передбачивши фінал фантазій.
Все в кінці стає сміттям великим
У якому душі стають грязні...
27.04.19


Рецензии