Кам нь

Я знайшов свій камінь
На дорозі,  під ногами
Підняв його руками
Притиснув до грудей.

Час мій яскравий
Сонячний ранок.
У грудях тримаю камінь
І живу з ним, день за днем...

Я знайшов свою силу
Яка розділить слабкість,
По дорозі до могили
Прожити довгий час...

Життя таке коротке.
Життя є справедливе...
Прожити нам потрібно,
Щоб не забули нас...
06.05.19;;


Рецензии