Зуб

Розболівся в мене зуб,
Що маю робити?
Чи то їсти маю суп?
Чи міцне щось пити?

Чи то їсти маю суп,
Смажену картоплю?
З болю аж берусь за чуб…
Йду покласти кроплі.

З болю аж берусь за чуб,
Дивлюсь у люстерко,
Він здоровий був, як дуб…
Давно біль я терплю.

Він здоровий був, як дуб,
А тепер дуплавий.
Я ж хотіла піти в клуб –
А він болить лукавий.

Я  ж хотіла піти в клуб,
Та уже не можу,
Бо болить у мене зуб,
Всіх я потривожу.

Бо болить у мене зуб,
Піду у зубарню.
Краще б був міцний, як дуб,
І пішла б в кав’ярню.

Краще б був міцний, як дуб,
І я каву б пила,
А то доХторка в зубарні
Дірку заліпила.

А то доХторка в зубарні
Щось там подовбала,
І вже вкотре у той зубчик
Ліки знов поклала.

І вже вкотре у той зубчик
Знов щось наліпила,
Але нерв зараза та
До тепер не вбила.

Але нерв зараза та
Ніяк не вгамує,
Ну а доХторка мене
Два тижні мордує.

Ну а доХторка мене
Відправила знову,
А мені від того болю
Відіймає мову.

А мені від того болю
Аж котяться сльози,
Хоч у зуб наклала ліків
Вже кінськії дози.

Хоч у зуб наклала ліків,
Що не помагають,
І не нерв у моїм зубі,
А мене вбивають.

І не нерв у моїм зубі
Можуть вони вбити.
Тепер я сиджу й мізкую,
Що маю робити.

29.08.2019 р.


Рецензии