Без любов душа...

   Без любові душа наче тіло без серця,
   Нежива вже вона, меньше кроку до смерті!
   І немає, нема,тут ніяк повертання,
   Це була лише мить, мить неначе остання!

   Повернися, любов,душу ти звесели,
   Нехай буде все знов, як було до війни,
   Нехай мати й дитя живуть у віках,
   Нехай дУші покинуть ненависть і страх!

   Найціннішою буде нехай лиш людина,
   А країнонька буде і сИльна й єдина,
   Щоб достойно в країні людина жила,
   Щоб з любов'ю до щастя шляхОм своїм йшла!


Рецензии