Пожелание 2020

автор: Йорданка Радева

Зад себе си оставих всичко
остаряло като ненужна дреб
и погледа напред отправям,
с Новата да съм напред.
От Старата поуки вземам,
за Новата живот изграждам.
Мир в душата да ни носи,
а в сърцето- светлина и благост.


Рецензии