Донбас переможе

Хто живе на Донбасi
I спускався в забiй,
Той сьогоднi,на часi,
За цей край веде бiй.

Ви ж нащадки Франка,
Послiдовцi Тараса,
Вiдреклися"Совка",
Не чiпайте Донбаса.

Миздобулий"гiднюк",
Хоче смертi i кровi.
Вiн вонючий пацюк,
З Сатаною у змовi.

У майданутiй головi,
Одна суцiльна вавка.
Не може ладу дать собi,
А на сусiдiв гавка.

Горлiвку розстрiляв,
Розбомбив Снiжне.
Той хто вiтер посiє,
Той бурю пожне.

Вiд АТО боронились,
А тепер вiд ООС,
З миздобулими бились,
Їм це добре вдалось.

Iз Дебальцево у купу,
Свiтлодарську дугу.
Миздобулим на дупи,
З тризубом тамгу.

А iще Савур Могилу,
Щиро кров"ю политу,
Вiд вiтрiв посивiлу,
Сльозами омиту.

Повертайтесь в УкраЇну,
Донбас не турбуйте,
Як не любу дитину,
Про нього забудьте.

Не був вiн Україною,
Та не буде нiколи.
Пам"ятатимуть довiку,
Там вашої школи.

То ж пiзнали ласку
I щедрiсть пiзнали,
Про майбутнє казку,
Їм намалювали.

Втiм надiю мають,
На правду i Бога,
Жить з Росiєю бажають,
Згуртувались для цього.

Пiднялися на битву,
На священу вiйну.
Перед Богом молитву,
Прочитають одну.

Дай їм сили i наснаги,
Милосердний Боже,
У них досить вiдваги,
Донбас переможе.


Рецензии