Пiсня одвiчна

Хай життя наше піснею буде,
А тій пісні не буде кінця,
Хай смуток дорогу забуде
Й буде щастя у формі вінця.

Хай радістю світяться очі,
А думки про хороше хай йдуть,
Будуть милі, як мрії дівочі,
І вони хай в полон нас беруть.

Щоб задумане завжди збувалось,
В щасті буде кожнісінька мить,
Щоб добра защораз додавалось,
І в житті, наче в пісні прожить.

А та пісня лунає хай вічно,
Без упину хай лине вона,
А життя – це є пісня одвічна.
Про щастя бринить хай струна.

31.12.2019 р.


Рецензии