Снiг лежить

Білий кінь, грива вся в снігу,
Білих крил не зламать в бігу,
Сніг лежить, білий сніг лежить,
А мені, а мені б пожить...
Білий кінь! З гриви сніг зліта!
І мете! Вітер на літа!
Сніг лежить! Швидко кінь летить!
А про біг...він забув, бо сніг..,
Та цей сніг кров не холодить,
Бо мій вік, він конем летить!
Зимній час! Спить навколо світ!
Сніг літа біля моїх ніг
Тож літа! Білий сніг в літа!
А отут - тут...моє дитя!!!
І весна! Сніг з дерев упав
І...мій кінь... в тім цвіту ступав
Сніг летить! Білий сніг летить!
Будем жить...будем, будем жить!


Рецензии
Снег бело снежными
Лепестками роз
Покрывает
Погрешности земли

З повагою!
Свiтла Я


Светлана Самедова   01.01.2020 02:19     Заявить о нарушении
Спасибо, Светлана!
Еще раз с Новым Годом!
Радости Вам на целый год!

Ангелина Длинка   02.01.2020 01:49   Заявить о нарушении