З новим роком планетяни. ,

праву ногу піднімаю
радісна  щодня шагаю
 полосУ я перескочу і щаслива в щастя вскочу

Новий рік уже на носі
 а я в старОму році й досі...
допливають ці хвилини в Новий Рік щаслива лину

нехай зімною щастя буде

хай із вас ніхто забрати в 20 20 незабуде.,,

милість в ньому
 доброта
щастя радість красота
будуть з нами цілий рік
ТАК  ХАЙ БУДЕ
УВЕСЬ ВІК...
зНовим Роком БРАТИ ДРУЗІ.,.
ДІТИ ПРАВНУКИ ОНУКИ
.
ВІЗЬМЕМОСЬ УСІ ЗА РУКИ
І ПЛАНЕТУ ОБІЙМЕеМ
НЕХАЙ ПОКИНУТЬ ЛЮДЕЙ МУКИ
ТАК ЗЕМЕЛЬКУ МИ СПАСЕМ.
З НОВИМ РОКОМ ПЛАНЕТЯНИ ЩАСТЯ ВАШЕ БУДЕ З ВАМИ...


Рецензии