Вторая свежесть

Был я молод, активен и сочен.
Мне друзьями успех был пророчен.
А какой я теперь?
После лаж и потерь,
Я как сливки — изрядно просрочен.

In my youth I was strong and inspired,
hoped one day I’d be liked and admired.
But the river of time
has abducted my prime.
Now I feel like old milk: just expired.


Рецензии