2019

Всі роблять підсумки за цілий рік,
І хтось усе зробив, а хтось лиш доганяє,
Нічого ви повірте, не втрачаєте
Бо новий рік це поштовх до чогось нового та кардинального.
2020 рік це змога стати більш сильнішим,
Креативним, амбітним і чеснішим,
Не вірьте успіху який постять у мерЕжах,
Бо за це, вони віддали не один свій вільний вечір.
Повір, новий рік нічого просто не подарить,
Тому бери свої ти кеди, щоб часу марного не гаяти,
Бери усе ти від життя,
Цінуй, люби і розвивайся,
Бо кожен день дає нам помилки,
На яких ми повинні навчатися.


Рецензии