Dau poeziile navala

Рina acu a dormit poiata din mine,
Dar iata ca din somn s-a trezit,
Рortita usor si-a deschis
Si eu m-am apucat poezii de scris...


Si au inceput a tisni gainusi-pasarele
Mai grase, mai slabe, mai bune, mai rele,
Si iese, tot iese si nu le pot opri !
Trrrr! Stati oleaca! Nu reusesc a va scri!


Mai incet, dragele mele, va implor - mai incet,
Nu dati navala, v-o spun cu respect,
Dati sa v-aleg, sa va slefuiesc,
Va-ndrept aripioarele, va netezesc,
Ca atunci, cind veti aparea la lume
Sa fiti dragalase si cele mai bune !!!!


Рецензии