Вiрю у дива

Знову біле платтячко,
й черевички ті.
Ще один новісінький
рочок у житті.
Хвойно. Серпантиново.
Вогники. Слова.
Як мені не вірити -
вірю у дива!
А ще ласки хочеться...
Пеститись - моє.
В колі під ялинкою
весело стає.
Танцювала вправно я.
Хутко на уклін -
щоб вже мамі й татові
не зійти з колін!..

Грудень 2019


Рецензии