Засiяе яскраво ялинка...

Засiяе яскраво ялинка
Новий рiк загигочуть усi
I на гускi запахне шкуринка
Кiт за****ить кусок ковбаси
 
За цукерки вiд бабусi Мотi
Зачiтае стiшочок сестра
Вона нiжно спiвае як нотки
Хочя справдi  цукерки з гiмна

Як придурок пробiгся по хатi
 То ловив я грязнючого  пса
Не зачиненi осталися дверi
Батько зичного дасть ляпаса

Я виходив , не  хочеться сварки
Щоб сховати щоденник у снiг
Мати скаже а ось и подарки
Тим хто в школi за рiк мав успiх

Розведу я навколо руками
На питанья: де ж табель то твiй
Нi,не знаю , забiгав очима
Ну сiдайте накритий вже стiл

Падав снiг i взривались пiтарди
Президент привiтання понiс
Ми малi повлягалися спати
Пес щоденник обссиканий гриз.


Рецензии