Розумник

Знов і укотре
одна картина...
- Яка розумна
у вас дитина!.. -
говорять мамі
це на підйомі
її знайомі
і незнайомі.
Матусі заздрять -
я розумію.
Слова потрібні
знайти умію:
- Допоки небо
і мама будуть -
всі так завжди їй
казати будуть!.. -

Грудень 2019


Рецензии