Danny - Дэня

O, Danea, cu inima-ti de caine
Tu ma iubesti cum altu-n lume nimeni !
Si ma iubesti asa cum sint,
Nu-mi ceri cumva sa ma mai schimb.


Si chiar de nu sint tare manierata,
Dragostea ta ramine neschimbata,
Si chiar de-s dura uneori cu tine,
Tu dupa asta tot asculti de mine.


Tu ma iubesti cu inima ta mare
C-o dragoste fara hotare !
As vrea si eu sa pot iubi ca tine,
Dar, din pacate, eu sint om, nu caine....


Рецензии