З Новим роком, друз1!

Рік старий відходить в далечінь незнану,
І листок останній впав з календаря…
Все закономірно йде за Божим планом,
І Нового року сяє вже зоря.

З Новим роком, друзі, щиро вас вітаю!
Зичу всім здоров’я, щастя і добра,
Хай він ваші долі з Господом з’єднає,
Благодатна прийде хай в житті пора!

Хай він стане роком наших з вами звершень,
Хай несе достаток, радість і дивА,
І в житті у кожного хай сторінка перша
Буде неодмінно чиста і нова.

Жити починайте з аркуша нового,
Йдіть у день прийдешній з радістю в серцях.
Хай не буде смутку і нічого злого
На шляху життєвім, в душах і в думках.

Щоб любов’ю ближніх ви були зігріті,
Хай зима вам радості, щастя напряде,
І усе найкраще, що існує в світі,
Хай в Новому році в дім ваш увійде.

Хай теплом, достатком повняться родини!
Прошу я в молитві Бога повсякчас:
Хай Він подарує мир для України,
Хай дарує спокій кожному із вас!


Рецензии
З Новым РОКОМ! Радости и здоровья, любви и счастья! Хорошие напевные стихи. Угадываю смысл и вспоминаю детство...Обнимаю с любовью и душевным теплом!

Татьяна Щербачёва   02.01.2022 22:45     Заявить о нарушении
Спасибо Вам за тёплый отзыв! Я рада, что Вам понравился стих! Божьих Вам благословений во всех сферах жизни! С теплом и уважением Алевтина...

Алевтина Цветкова 3   15.01.2022 13:17   Заявить о нарушении