Майнуло

Майнули дні грудневі.
Майнули дні шкільні.
Канун Нового Року -
приємнощі одні!..
Ялина. Подарунки.
Салюти. Конфеті...
Жаль - Рік Новий дитинства
останній у житті.
Його триває казка
недовгий час, однак.
Я в дзеркалі сьогодні
помітив... що юнак.

Грудень 2019


Рецензии