Кожен день

Кожен день несе якісь дива,
І просинаємось, буває, наче в казці,
Чуєм про кохання ми слова,
Й завдячуєм за це ми Божій ласці.

Кожен день все нові відкриття,
Про що раніше й гадки ми не мали.
Десь – сумніви, а десь – і каяття…
Просторами життя ходили і блукали.

Кожен день – окрема в житті мить,
В яку ми  проникаєм, потрапляєм.
Життя ж бо не дрімає і не спить,
Хоч ми не до кінця це уявляєм.

Кожен день із присмаком своїм,
Його душею добре відчуваєм.
Та має він і вІнця і краї,
І з пам’яті його ми не стираєм.

Кожен день – загадка і буття,
Питання задаємо і міркуєм.
Кожен день – сторінка із життя,
Яку ми проживаєм, та іноді й марнуєм.

29.12.2019 р.


Рецензии