В загратки з рок або що гр?

       В загратки зірок
       або — що гріє?


а потім плачуть
у серці глибокім
ледь змивши
недільки й фамільки...
і тільки —
постільки поскільки...
й ледь сонце зачне підсуватись
і як сніг є
й користуватися — не
                користуватись?
так жити — ніби не
жити?
а тільки —
постільки поскільки
а лик світлий неба прийде —
                пасувати
звичайним очам —
і очі округлі — до Різдва — в недільки...


ледь Вічність вцілує
діла й — календар
                настільний
речам підсуватись
користуватись — ніби не
                користуватись
а лише як
повільно


гріє дух
а не сонце
не царські палати
а Ісус йде
йде Бог —
милувати
      й цілувати
усміхатися
ся рождати!!


День — благий в музиці...
і чого стоять
музи ці

30.12.2019, світлий ранок


Рецензии