це сталось взяло в ту...

*   *   *


і це — сталось — взяло
в ту країну
де Вас не було...
о!! лиш вискочи
                з серця —
вся роля імли!! — і країна імли
ну так
Ви ж
не були...
Не були.

Майте —
добре Вас любить з імли
та лихе ще й чекає — з імли!..

30.12.2019,
ранок


Рецензии