Зима в Греции

; ;;;;;;;; ;;;; ;;;;;;

 

;; ;;;; ;;; ;; ;;;;;;;; ;; ;;;; -

;;;; ; ;;;;;;;;-;;;;;;;;;,

;;; ;;;;;;;, ;;;;; ;;; ;;;;

;;; ;;;;;;;; - ;; ;;;;;;; ;;;;;.

;; ;;;;;;; - ;; ;;;; ;; ;;;;;;;;,

;; ;;;;;;;; - ;;; ;;;;;;;; ;;;;;,

;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;;; ;;;;;,

;;;;;;;; ;;; ;;;;;;;;;;.

;;; ;;;  ;;; ; ;;;; ;;;;;;;

;;;;;;; ;;; ;;;;;;;;; ;;; ;;;;;,

; ;;;;;;; ;;; ; ;;;; ;;;;;;;;

;;; ;;;;;;;;;; ;;;;; ;;; ;;;;;;.

;;; ;;;;; ;; ;;;;; ;;; ;;; ;;;;

;;;; ;;; ;; ;;;;;; ;;;;;;;;;;,

;; ;;;;;;; ;;;;; ;;; ; ;;;;;;; -

;;;;; ;;; ;;;, ;;;;;;;;;;;!

;;;;;;;, ;;; ;;;; ;; ;;;;;;;!

;;; ;;;;;; ;;;; ;;;;;;;;,

;;;;;; ;;; ;;;;; ;;; ;;;;;;;

;;;;;;; ;; ;;;; ;;;;;;;.

;; ;;; ;;;; - ;; ;;;;;; ;;;;;;;,

;;;; ;;;;;;; ;; ;;;;;;;; ;;;;;;;;;;,

;; ;;;;;;; ;; ;;;; ;; ;;;;,

;;; ;;;; ;;;; ;;;;;;;;; ;;; ;;;...

 

;; ;;;; ;;; ;; ;;;;;;;; ;;;; -

;;;; ; ;;;;;;;;-;;;;;;;;;,

;;; ;;;;;;;, ;;;;; ;;; ;;;;

;;; ;;;;;;;; - ;; ;;;;;;; ;;;;;...


;;;;;, 2019
 


Рецензии