Пагода мрiй

Стирчать угору голі віти
малюють в небі новий рік
сповзає дощ з туманом звідти
а ми як діти ждемо сніг...
Через завісу проглядаються будинки
свій дім ледь впізнаю по стінах
і дах обволокли малі краплинки
і тільки вогники танцюють в вікнах...
В думках своїх бажання я загадую
коли нарешті вже зима прийде
були роки з настальгією пригадую
коли дорослі нам казали-мрійте...


Рецензии