Моя педагогiка

Люди різні - до них я
маю різні підходи.
Їх волію учити
з будь-якої нагоди.
Спроквола починаю
діалог акуратний -
а напроти невіглас.
Замовчу - безпорадний.
Слід з думками зібратись.
Недоречна квапливість.
Я підхід скоригую.
Застосую кмітливість.
Врешті решт відхилитись
має темна завіса -
і вкумекає путнє
щось невіглас у біса.

Грудень 2019


Рецензии