Настанет Марс ъ

-  Mars - Mars
Are U ready
   Red-Nose Cunt for landing    _+ 21

is landing throu the Lake of the  Ontario
- Board , pls confirm yrs dats- proximity , velocity

 - Cажусь on ice  - как русские пилоты
 - Еще-чего ! Чуть подерджись -  загубите  мне окуня - лёд еще ни встал
-  Yeapp ъ

- Mars -Mars ! It's calling  Huston l
- All is ever-changed , sir , ever
- Allo !
- Think ,  kommt to be so near
- Забили ! In talk -  u got forget its , Dear ?

    The random relay - shift
what me involving -  into that

 -  Intelligent the roborts comt
 - I see ^
   Привет  !  -   !!


 -  Всё будет - хорошо ,   zerr Gutten !
  На Марс - такую-то команду подбирали  !!-!
    ( перепихались все уже в  - полёте  -  ?  )
 


Рецензии