Унижение поэта

Намедни я рекорда достиг.
Накатал пятистишье за миг.
Но прочтя его строго,
Я решил: "Как убого!"
И тотчас головою поник.

Through a limerick a poet once bumbled.
With the meter he fumbled and stumbled.
So he thought: “How pathetic
to be waxing poetic!"
And he hung his head thoroughly humbled.


Рецензии