feel loved...

Иногда то, что Ты ищешь, это Не то, что Ты можешь понять...

........................................ I feel you
........................................ within my mind
........................................ you take me there
........................................ you take me where
........................................ you take me to... &
........................................ lead me through*...

© Olga Karpilova  «feel loved...»*
________________________________
* - LOVE...;;& Babylon...


Рецензии